nyår!!!

Nu har jag gått upp ätit frulle och nu ska jag kolla lite på sex and the city och sen möter jag evve!! nyår tagga till!!!!!

sex and the city- is the shit!!

Nu har jag precis kommit hem från doktorn och är ganska seg men jag ska inte gå och lägga mig igen för klockan ett ska jag til skäris med Malin och Emelie. Nu ska jag sätta på en ansiktsmask och kolla på sex and the city! hare!

I'm very bad at this..

dålig uppdatering jag vet..Men ag tänker uppdatera er om vad jag har gjort de senaste dagarna.
I Måndags så var ja och evve i stan jag fick men mig en parfym, nagellackborttagningsmedel (jag vet inte om det stavas så) hårfärg och ansiktsrengöring/mask. Fick en julklapp utav evve faktiskt en sak jag ville ha en ''korthållare''. I tisdags så skulle jag till stan med Malin men eftersom hon var sjuk så blev det inget annat än att ligga inne och kolla på film, I onsdags samma sak bara ligga inne jag har laddat mer 3 säsonger av sex and the city och båda filmerna. har drogat dem. Idag så gick jag upp tidigt och gick och fixade naglarna med Malin jag blev faktiskt jätte nöjd, det var värt att vänta. efter det så åkte vi till skäris oc käkade och sen åkte vi in till stan och jag fick med mig den andra hälften av min nyårsoutfit och en tjocktröja från h&m. Nu har jag varit hemma och ska gå och lägga mig snart ska upp tidigt och gå till doktorn..hatar doktorer!!! Men nu ska jag ta en cigg och sen hoppa i säng. Jag längtar till jag får ork till att sminka mig igen det känns lite onödigt att sminka sig om man bara sitter hemma eller ska upp centrum, jag har inte haft smink på 4 dagar.. Jag saknar mitt smink..jaja.Godnatt!

<jag upptäckte nyss att mina händer ser väldigt konstiga ut>

<h&m 149kr>

Loverdose

Idag har jag absolut inte gjort någonting.. Jag skulle som sagt till stan med Malin men hon är inte riktigt kry så det får bli på torsdag efter vi har fixat naglarna!! Snart ska jag upp till centurm och möta Mamma hjälpa henne att bära och köpa cigg sen när jag kommer hen igen ska jag äta och lägga mig i badet och bara ta det lungt resten av kvällen. tänte visa vilken parfym jag köpte igår!
<Diesel- Loverdose 369kr>

vaken nu?! 03:43

som sagt är jag vaken vilket jag inte borde vara eftersom att jag ska upp till stan imorgon igen fast med Malin denna gång. Nu ska jag lägga mig och sova om jag kan.. godnatt!

Hemma igen

Nu är jag hemma efter en trevlig kulafton hos systeryster i uppsala med Mamma och hennes Man. Jag fick inte så många julklappar men det gör ingenting alls jag fick bra grejer iaf. Och så skulle jag egentligen betala syrran för skorna som jag beställde men dem fick jag i julklapp! Imorgon ska jag upp ganska tidigt eftersom att jag ska till stan med evve och shoppa! vi måste vara där i god tid så det inte blir så utplockat över allt. Nu ska jag lågga mig i badet och ta det lungt ett tag innan jag går i säng. Hörs!

Yeah!!

Nu är jag klar fixad och vi ska snart röra oss mot uppsala. jag har röda läppar för första gången känns lite konstigt men det får gå. Slänger in en outfit och facelook. God Jul en än gång :)
< enkel outfit>
< jaaa>

GOOOOOOD JUUUUUUUUL!!

God jul på er alla!!!
< röda läppar?>

ricinolja

Måste köpa!!
det ska göra håret längre och tjockare (inte något som jag behäver direkt)
men jag ska använda det på ögonfrans/brynen för att få dem finare!! får se om det funkar!

nystädat och fint

Idag städade jag mitt rum så nu är det fint så här innan jul! Imorgon ska jag och Mamma till stan och julhandla, det ska bli mysigt. Nu måste jag gå och lägga mig för Mamma väcker mig klockan 08:30. Godnatt!
<före>
<efter>

Godnatt

Vi åkte till skäris och kollade runt lite vid 5 åkte jag in till Mammas jobb och hjälpte henne hem med en julgran, när jag kom hem så åt jag och sen dess har jag bara suttit vid datan gick ut på en cigg med nadya nyss och nu ska jag lägga mig. imorgon ska jag städa mitt rum eftersom att det är jätte stökigt.. och så ska jag ägna mig åt mig själv och sen vill jag träffa Malin en sväng oxå. bloggar mer imorgon Godnatt!!
<konstig bild>

loooov!!!

nu har jag vaknat och är kanske seg, ligger och gosar med katten och ska upp och äta nåt snart. och sen ta en dusch och fixa mig. sen bär det av till skäris om det blir som planerat. Jullov faaaan vad skönt!!

-.-

jag gick upp klockan 6 och har stressat hela morgonen för att komma i tid, och så kollade jag in på schoolsoft och ser att vi börjar klockan 9 -.-  så jag behöver ju inte gå nu :p

<Yeaaah!!!>

mhm..


seeeg dag!

Imorse vaknade jag vid halv 11 och gick upp och satte mig vid tvn, och så åkte jag med Mamma till skäris och skulle köpa julgran som då var slut!? men vi ska fixa en säger Mamma så det får vi ju hoppas! sen åkte jag hem och har suttit inne hela dagen. Min medicin ger hemska biverkningar jag mår illa har ont i magen och är skit trött, så jag kunde int ta mig till dansen. nu har jag kollat på beck och nu ska jag sova.. skolan imorgon och jag känner att det är sååå onödigt att ens gå dit.. men jag måste ju.. på tisdag är det jullov!!! fan vad jg ska sova asso! det sska jag nu med i typ 6 timmar..

plattat eller naturligt?

<ganska dålig bild>

Godnatt

Idag när jag vaknade så gick jag upp och käkade och sen mötte jag Nadya och vi gick till Evve och hämtade hennes pengar. sen mötte vi Malin i skäris, hon skulle köpa skor och hårfärg och så skulle hon låna min dusch. Jag färgade håret på henne, jag tyckte att det blev bra. Vi åt och fixade oss och sen så gick vi ut, men hon var tvungen att gå hem så jag stannade ute med Nadya och Kriiw ett tag sen blev det kallt så jag gick in. Och nu sitter jag här och ska sova snart. Det snöar!!! jag är såå glad äntligen kommer den!! imorgon är det dans träning och sen på mådga är det skolan men sen är det jullov! Och sen julafton och sen NYÅR!! längtar efter mina skor! haha! Godnatt!

Helt alone..

Det blev inte så att malin sov hos mig, så nu ligger jag i min säng och ska sova. Jag har värsta huvudvärken och är skit trött så hoppas jag kan sova länge och skönt inatt, igårnatt sov jag jätte oroligt av någon konstig anledning. Men aja godnatt!

Wtf duuuudee?!

Inatt sov jag hos Malin, jag somnade före henne och så gick vaknade vi av att Petrus ringde oss och va lite smått panikslagen så vi tog våra halvsovende arslen till skäris och mötte henne, och det har varit mission dag asso. Men nu är allt bra. Jag drog hem och åt och duschade och nu sitter jag vid datan och fixar mig för att dra ut och jag får hoppas att Malin får sova hos mig eftersom att jag inte får sova borta en natt till. Välkommen hem Natti! haha!

dansen..

Nu ska jag till dansen, Har äntligen fått min medicin nu! ska börja med den imorgon och se hur det blir!
bloggar mer när jag kommer hem :)

Händelserik dag

Nu är jag hemma!
Efter skolan så gick jag till evve och chillade sen så blev det knas så vi fick typ springa där ifrån, Vi tog en promis till skogen fick lite luft.. Sen så gick vi till centrum och chillade där ett tag, sen åkte vi till Skäris och sen gick jag hem. Sen åt jag pizza hemma och sen kom Malin och Nadya till mig och då kom vi överens om att vi skulle till Donken i Lindvreten så vi gick dit och så åt vi, ganska mycket kan jag säga..och så promenerade vi hem igen och så stod vi in centrum och skulle fixa cigg, fast det inte var en ända själ där, men det löste sig tillslut ändå. Och nu är jag hemma. Jag ska up klockan 6 imorgon så jag undrar lite vad jag gör upp nu.. Men jag ska ta en cigg och gå och lägga mig. Bloggar mer imorgon!
< bild från någon dag sen..ser fuck ut>

beställt skor!

Jag har precis beställt skor från nelly för 99kr! Förhoppningsvis så kommer den innan nyår!

Ingen rubrik..

Jag har precis kommit upp ur badet, lite sent kanske men skit i. Imorgon är det gympa vet inte om jag ska gå..kanske.. Idag efter skolan så åkte jag till Mammas jobb och hjälpte till där och sen så åkte vi hem och jag har inte gjort någonting sen dess. Nu ska jag torka håret och gå och lägga mig.

Sleep sleep.. Not tired..

Jag gick som sagt till doktorn i morse och i eftermiddags och det gick bra, och så fick jag mina skor finaly! Dem är skit bra och jag kommer definitivt inte frysa om fötterna i vinter iallafall, det är ju bra! Nu ligger jag i sängen och ska sova, ska möta evve imorgon i centrum för vi ska ta sällskap till skolan. Jag är inte speciellt trött eftersom att jag inte brukar gå och lägga mig vid denna tid men det får nog gå..godnatt!

nu

Nu ska jag snart gå iväg till doktorn och sen till skolan och sen till doktorn igen haha!
Och efter skolan så får jag mina skor!!!!! jag har längtat ihjäl mig snart! haha men nu måste jag dra!

@ home

Nu är jag hemma igen, Dansen gick bra lite jobbigt bara eftersom att jag inte har ätit något idag men efter dansen gick jag och köpte spagetti carbonara på ica det är så jävla gott!! men jag har ett litet dilemma, jag är skit hungrig nu, men jag vill äta maten till beck filmen som börjar klockan 21 men då är det ju massa reklam och så.. Jag tror jag sätter på en fulm på datan och äter i mitt rum :) haha!! tror inte jag bloggar mer ikväll eller kanske..

Dans

Nu drar jag till dansen bloggar mer när jag kommer hem!

Grattis min älskling!!!

http://evelyns.devote.se/

Hemma igen

Nu är jag hemma efter en kväll hos Malin med tjejorna. Och nu är jag skit trött och ska gå och lägga mig, bloggar mer imorgon.

Psykos kväll..

Nu är jag hemma efter en hal sjuk kväll hos Malin, Jag orkade inte gå hem så jag sov kvar där. vi vaknade runt tre och jag gick ut med diesel och sen gick jag hem och åt och nu ska vi upp till centrum och fixa cigg. Jag måste fixa mig och så senare. Bloggar mer sen :)


<bild från Malin>

svar på tal

Jag tänker inte göra det här för att försvara mig mot någonting. Men jag är ingen pundare mina vänner är det, du vet jag är inte ens sån som förljer grupptrycket som du kanske är ;) Och jag hänger inte ut någon för mina vänner är inte så tysta om det heller. Så ta inget förivet nästa gång :)

Nu Malin !

Igår var jag Malin till klockan halv ett då gick jag hem, idag har jag inte gjort ett skit bara chillat. Nu ska jag upp till Malin och chilla lite :) jag har precis tyckt in en töjning i mitt öra det gör ont som faaaaaan jag fick inte in den hela vägen men vi får fixa :)

Skolan

Nu sitter jag i skolan, Har väldigt tråkigt..!
Mamma har åkt nu och jag saknar henne redan..Mammi..
är inte inne på min data så jag har inen bild att lägga upp men jag bloggar mer sen.

...


Skäris

Nu är jag hemma efter att ha varit i skäris i någon timma med natisha. vi var med malin oxå fast hon åkte iväg. Jag införskaffade mig 4 par trosor, läppstift, kajal och ett par svarta H&M tights! Nu ska jag snart lägga mig. Öppet hus imorgon i skolan så jag kommer att vara där hela kvällen. Och Mamma åker bort imorgon.. jag har en jätte svår seperationsångest när det gäller min mor.. Även fast hon bara är borta till på lördag så känner jag att jag inte kommer kunna sova när hon är borta..Jaja jag överlever! Nu ska jag tvätta av min sminket och gå och lägga mig.

<Min nya profil bild på fb>

HAAHA HIGH FIVE!!

Efter skolan gick jag till Malin och chillade lite där sen gick jag hem och bytte om och plattade mitt hår och nu ska jag dit igen och sen ska vi till skäris med tjejerna :) Bloggar mer senare!
Måste bara säga att jag är väldigt stolt över min katt hon kan göra en high five!!!
HAHA!!! Slå det mother fuckers!!!!!!

svenska

Nu har jag svenska. det är skit tråkigt och jag är skit trött och vill hem!! jag ska till Malin sen och väcka henne om hon inte är vaken. bloggar mer sen.

MY day in 116 words!

Nu är jag hemma efter en dag med skola, jobbsökning skärholmen och evves house. Nu ska jag bada och sen slänga massa kläder i tvätten och sedan tumlaren så jag har dem torra till imorgon. Då det är gympa. Och nej jag orkar inte men jag måste för jag har bestämmt mig att hela veckan ska var grön (helt skolkfri) och då måste jag hålla mig till det. Skor Skor Skor!! Jag måste ha Skor!! Får panik!! ska kolla lite efter skor på datan.. Det fanns inga lediga platser där jag skulle söka jobb, och hos evve så färgade jag hennes hår men det blev typ ingen skillnad..haha.. Men nu ska jag hoppa i badet!

From bed

Nu ligger jag i sängen är skit trött så jag kommer nog somna snabbt. Imorgon ska jag och malin söka jobb hoppas det går bra behöver verkligen ett jobb klarar mig inte bara på studiebidraget. Nä men nu håller jag på att somna så jag bloggar mer imorgon, godnatt!

DanceDance

Idag vaknade jag när jag började alltså klockan 8.00, Kom 1 1/2 timma försent, Men vi fick mycket gjort iaf. Efter skolan så åkte jag och evve till henne och åt och dansade lite, sen mötte jag Malin och emelie o centrum och vi åkte till skäris tillsammans. Gick och kollade i affärer och dem åt. sen åkte jag hem.
Jag har precis duschat och nu kollar jag på det okända. bloggar mer sen :)

Don't know your beautiful


Beck!

Tänkte blogga i morse men jag hann inte Hade lite brottom. Jag kom hem från syrran vid 21.00 och då satte jag på beck direkt, köpte sushi på vägen hem också. Nu är det reklam Men den är snart slut så jag måste gå till tvn. Imorgon är det skola..fuck!
gammal bild!

True!!


Without you


Min dag.

Imorse vakande jag för sent så vi hann inte åka och kolla på kattungar, Men jag och mamma åkte in till stan iaf, vi skulle kolla efter skor till mig. Jag vet exakt vilka skor jag vill ha men dem finns inte kvar i min storlek och dem kostar 350kr så dem kan jag ju bara skita i. Jag får gå i mina converse i år igen. Jag hatar att jag har så fucking små fötter bara jag hade haft en storlet större så hade allt varit bra! åhhh jag får damp! Efter stan gick jag till Malin, Nadya och backa var där och vi chillade och så. När jag kom hem så Käkade jag kollade lite på tv och nu sitter jga här. Ska snart lägga mig men först ska jag slå in min syrras presenter till imorogn då hon fyller år. Och eftersom hon bor i uppsala så måste vi upp tidigt imorgon för att ta tåget till uppsala klockan 1 -.- men men det ska bli trevligt!
Och banken har dragit av 200kr från mitt kort så nu har jag bara 100kr kvar från mitt studiebidrag som jag fick i onsdags! Jag orkar inte! nu sk ajag tvätta av sminket och lägga mig, eller så väntar jag på mamma till hon kommer hem..vi får se!


<yeeeesss..>

Hemma igen

Nu är jag hemma igen, Mamma ville att jag skulle komma hem så jag kunde inte vara kvar. Vi hade kul jävligt kul ska jag säga. Imorgon ska jag upp ganska tidigt för jag och Mamma ska iväg och kolla på kattungar, Och förhoppningsvis för jag med mig en hem! Men nu ska jag gå och lägga mig så jag inte blir å trött och grinig imorgon..


<rätt så gammal..>

Party!!

Nu drar jag till Malin och partayar lite!!
yeaaaaah!!

Hos Min älskling!

Jag fick träffa min älskling!
Nu sitter jag hos henne och hon har precis duschat och snart ska jag tvätta mitt hår.
Nadya evve och becka kom upp nyss och villa snacka med malin så nu sitter jag ochbecka i köket och väntar på att dem ska bli klara. Ikväll blir det party! Men jag måste hem innan och så. Men jag bloggar mer senare när jag har något vättigt att skriva.
Puss!!

I skolan, vill hem!

Sitter på svenskan och jag orkar inte jobba! Längtar till jag får åka hem och träffa min älskling som jag saknar, hoppas hon vill träffa mig. När Jag kommer hem ska jag duscha och göra mig iordning för kvällen som jag kommer tillbringa med tjejerna, Ska bli kul! Jag har huvudvärk och är trött. Bloggar mer när jag kommer hem.

Eftersom jag är inne på en kompis data så finns det inga bilder att lägga ut :)

Mobil bloggning!

Ligger i sängen nu ska sova, jag skulle egentligen gå och lägga mig 10 men det var en bra film på tv så det gick inte så bra. Jag var i skolan idag det var som vanligt tråkigt, vi fick uppgifter på samlektionen som jag verkligen inte orkar göra men man måste ju.. Imorgon ska jag upp klockan 6 så jag hoppas jag kommer upp annars blir mamma galen. Men jag bloggar mer i morgon. Puss!

RSS 2.0