Petrus

Jag skriver bara förklaringar till bilder jag inte tycker värst mycket om, vilket det har varit mycket av. Men snart så kommer det! just wait for it!

skit trött!

Jag är såå jävla trött jag fattar inte! Jag känner att jag typ kommer gå och lägga mig nu fast jag måste typ tvätta mitt hår först. Imorgon får jag pengar!!!! shoppa på hög nivå!! yeah!! tror inte att jag bloggar mer ikväll det blir nog imorgon isf. Godnatt då!

Sliten

Har precis vaknat och jag känner att ja är ganska sliten från igår även fast jag gick ham rätt så tidigt. Så nu ska jag ta en lång dusch och fräscha upp mig! Det är skit fint väder idag ju!!

Natt humor!! hahaha


bättre nu lite bara..

fick inte tid att blogga igår gick och la mig tidigt eftersom jag jobbade idag. Det gick lite bättre idag än sist men jag kan förtfarande inte hjälpa kunderna haha!! Nu ska jag chilla lite hemma sen träffa Malin och Nadya ska bli kuligt :) bloggar mer sen :)

skola

Nu drar jag till skolan!! Bloggar när jag kommer hem :)

my hands they're strong but my knees were far too weak.. but i set fire to the rain


klar

Nu är jag klar fixad har precis ätit middag och snart ska jag träffa Malin. bloggar senare :)

Hemma

Jag har varit hemma ett ganska bra tag nu, har ätit kollat på film tagit en dusch nu ska jag väl fixa mig lite innan jag ska träffa Malin efter hon har varit och fikat med några. Imorgon börjar jag halv 12 så behöver inte lägga mig så tidigt! när jag har fått mina pengar ska jag och en tjej i min klass åka till stan och shoppa galet ska bli kul ser jätte mycket fram emot det :) Bloggar mer sen!

hahaHAHA!

Okej? Lägg inte din tid på att läsa min, om du tycker att den suger.
''En av dem äldre i vårberg''? jasså en av dem äldre i vårberg sitter hemma och läser småtjejers bloggar.. Kul!?

Jag har tänkt på en sak..

Jag har skit fula kläder.. visst trivs jag i dem men hallå? Jag kan ju inte gå runt och se ut som jag vet inte vad?!
Måste jobba ihop massa pengar så jag kan köpa nya kläder! Det finns ett speciellt klädesplagg jag vill ha såååå mycket men det kostar 350kr visst inte så mycket pangar tänker ni kanske nä kanske inte men för mig som bara har 0,53 öre på kortet är det mycket.. Jag måste ha den där tröjan! Men iaf Idag har jag varit i skolan somsagt och provet som jag skrev om igår vilket jag inte hade pluggat något till fick jag G på.. Klart jag blev glad över att jag fick det och inte IG men jag fattar inte hur min lärare rättar? Jag hoppade över hälften utav provet? och hon hade skrivit VG men strykt över det. haha Jag är typ fett bra!! Men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon och inte håller på att somna på tuben vilket jag höll på med imorse..haha.. godnatt

HAHAHAHA!


Godnatt..

Idag har det varit en seg dag orkar inte ens skriva om den.. Nu ska jag snart lägga mig. imorgon har jag prov och jag har inte pluggat ett skit så det provet är bara att spola. Godnatt!

I can see right through you..It so funny how you think I can't

..

Home!

Nu är jag äntligen hemma från min första dag på jobbet! Det var kul men lite långtråkigt ett tag men det funkar. Nu ska jag laga mat och kolla på tv. bloggar mer sen :)

skrattretande!!

hahah jag dör! Jag orkar inte med folk idiotiska ideer vilken livlig fantasi alla har! och folk som irriterar sig på små saker? hallå?! om du inte gör någonting åt det så kommer det ju inte at försvinna, så sluta klaga! I just don't get it?
Men iaf.. Idag var jag i skolan och mådde skit! När jag kom hem så sov jag ett och badade sen mötte jag Malin ett tag och vi pratade lite och så. Nu ska jag snart gå och lägga mig ska upp och jobba imorgon börjar 10 och slutar 15 inte så länge men det kommer nog vara ganske jobbigt. bloggar mer imorgon!
< jag skulle fan passa i kort hår!!>

mår inge vidare

Det var min natt, men inte min dag jag är så jävla crackad så det inte är sant. Mår inge bra alls. Mitt huvud känns tre gånger större än vad det är jag vill bara hem och sova sova sova!!

this is my night

Idag har jag inte gjort någonting alls jag har skrivit på min novell, kollat på tv och film lyssnat på musik och sovit. Och jag fick nyss uppkastat i mitt ansikte att jag ser jätte sliten ut, det kanske inte är så konstigt att jag gör efter att ha varit uppe hela natten. men jag känner att inatt kommer jag att sova helt utmärkt och det känns ganska bra iaf! Så nu ska jag ta och göra mig redo för sängen och så får ni alla ha en lika skön natt som mig!
<gammal>

Skype

Just nu sitter jag och skypar med ågra stycken och det här med skype förvirrar mig ganska mycket. men det ordnar sig..snart ska jag bada och frächa upp mig lite, blev hemma idag eftersom jag inte sov inatt för jag mådde inte så bra. Jag ska väl ta och sova ett tag snart efter jag har badat..

no headline

Idag var jag i skolan och det var tråkigt som vanligt, När jag kom hem så sov jag i några timmar sen gick jag ut en snabbis och när jag kom hem så käkade jag och kollade på tv. Nu ska jag lägga mig jag ska upp tidigt imorgon men vi har bara en lektion imorgon så vi slutar halv 12 det är skönt. Bloggar mer när jag har någon vättigt att skriva :)

Fuck suck dick lick, Man we nasty!

Yes we are!

tar det lugnt

Sitter på balkongen med en cigg och chillar galet på att någon sk akommar hem med balsam så jag kan tvätta håret. idag gick det bra i skolan försov mig en timma men jag kom i tid. När jag kom hem så kollade jag på på film eller rättare sagt 3 filmer. nu ska jag sätta på mig ansikts mask. bloggar mer sen!

från bajs till nice!

Ni vet att jag skrev att jag ville hem tidigare idag, Att allt var bajs.. 2 minuter senare så fick jag reda på att min engelska lärare har brytit benet. Och efter som att jag är VÄLDIGT empatisk av mig så gick jag runt och sa till alla att inte skratta för det var inte kul, även fast jag njöt ganska mycket av det själv!
Så vi hade ingen Englska så vi slutade för dagen klockan 10.00. Min Dag vände till en nice dag på bara 2 minuter!
Jag åkte hem och kollade på 2 filmer käkade och drog till dansen. Efter dansen så gick jag runt i skäris med Malin ett tag och sen så åkte jag hem. Har bara tagit det lugnt och kollat på tv och suttit vid datan. Nu ska jag gå och lägga mig för jag är jävligt trött. Godnatt!
Är det någon som vet när säsong 3 av glee är slut?


< I which I could explain this picture..>

Svar på frågestunden!

* ungefär 4år
* Nej
* Nää, det skulle vara Malin isf
* Ja det skulle jag säga att vi är
* Nej det är jag inte.
* 2 st
* Ja dem vet, Mamma tycker att det är okej men inte min Pappa.
* Ingen speciell, köper kläder lite överallt.
* Kinamat.
* 14år
* 2st
* plusgymnasiet
* 195p
* fylle strul
* Något? Nej. Någon Ja.
* Malin
* Ja Victoria
* Det har jag säkert, men ingen jag kommer på.
* Not blogg material...Löööve you too!!
* Ja Jag är singel.
* Ja
* Malin
* 2st
* Nej
* Nej det gör jag inte.
* Not the last few hours..
Kraaam!!

det okända

Nu siter jag och kollar på ''Det okända'' Skriver om min dag senare :)

Bajs dag!

Nu sitter jag i skolan och är skit hungrig.. Vi har inte lunch förens 11 och jag kommer typ dö! när jag slutar ska jag hem och sova ett tag sen har vi dans. Jag orkar inte leva!! Nu ska jag och maria gå en promenad!

brain dead!!

jag har absolut ingenting att skriva om, så jag säger godnatt, sov sött alla söta!



true


Hemma nu

Nu är jag hemma efter en lugn kväll hos Malin, jag tittade på ''När lammen tystnar'' för första gången och jag blev lite skärrad..Men nu ska jag ta en cigg och sen gå och lägga mig. bloggar mer imorgon!

skäris!

vakande för ett tag sen av att Malin ringde och frågade om jag kunde göra henne sällskap till centrum för att hon skulle handla, så jag tog på mig kläder och gick till centrum nu är jag tillbaka och snart ska jag och mamma till skäris, lite mysigt sådär! bloggar mer sen!

jag skiter i dem kan få kissa på mig när jag pissar!-Malin

Haha vi har haft en awesome kväll, Fast vi har suttit med Malins Mamma och hennes kompisar hela kvällen. Vi blev ganska drunk men mitt har gått ut nu, jag är typ nykter nu.. Jag kom precis hem är skit trött så jag tänkte att det var väl lika bra att dra sig hemmåt. Nu ska jag gå och lägga mig iaf så jag bloggar mer imorgon!

< jag vet inte riktigt vad handen gör i mitt ansikte..>

yeah!!!


Skolan

Nu har jag precis kommit till skolan, Det är as kallt ute jag dööör! Jag orkar inte med den här dagen. Jag vill bara hem och sova. Efter skolan så ska jag hem och ta det lungt, Sen träffar jag Malin och Vi ska chilla ett tag. Eller hela kvällen jag vet inte. Nu ska jag påbörja min modell.

Godnatt..

Nu ska jag gå och lägga mig det har varit en jobbig dag, jag somnade i skolan och sov i typ en halv timma drömde att jag har hemma och skypade med min kusin, och sen vakar jag och inser att jag förtfarade är kvar i hålan..vilken besvikelse..Men nu ska jag torka håret lite snabbt och sen gå och lägga mig, godnatt!
Snart kommer det nya bilder ska ta några imorgon :)

haha psykos..


tungpiercingen är tillbaka!!

Jag har precis tränat hemma..Eftersom att jag inte har råd med ett gymkort så får det bli såhär. Jag har duschat och tryckt in en tungpiercing i tungan som jag trodde hade växt igen, Det hade gjort det med bara lite så nu sitter jag med min älskade tungpiercing och njuter av smärtan..hehe.. Fast jag ska sätta i läkstaven ifall den svullnar upp. och efter det ska jag sova :)

ohh my.. Dem är kanske lite gay, men deras moves dödar..


Iphone

Jag ska skffa en Iphone Måste desvärre betala den själv men det är inte så dyrt. Yeah!

<fast vilken färg?>

Min dag.

Idag efter skolan så åkte jag och träffade malin i hennes skola och vi satt och pratade med hennes kurator ett tag sen gick vi hem till hemme och käkade lite, och sen så somnade jag till. Vi börjde röra oss hem vid sju och när jag kom hem så käkade jag och nu har jag duschat ochska kolla på film, ska göra en smothie och ta det lungt innan jag går och lägger mig :)

Sova

Nu ska jag lägga mig och sova imorgon är det skola som gäller.. Men aja jag får väl bara stå ut..Godnatt!

Akuten!

Jag har precis kommit hem från akuten. Har legat där i 3 timmar och röntkat lungorna och tagit flera blodprover.. jag har skit ont i armen.. imorgon blir jag hemma från skolan, men på tisdag så går jag hur jag än mår..Godnatt!

Jag är röksugen!

Jag vaknade för 40min sen och jag är så röksugen att jag nästan spricker jag vet inte vart jag ska ta vägen!! Nu ska jag äta frukost och se hur det blir sen..

Nu har jag tagit min sista cigg!

Nu är det slut på denna dåliga vana!! jag sitter och äter hela tiden för att jag ska hålla röksuget nere. Någon dag framöver så ska jag och Mamma åkta till närakuten och röntka min mage/revben, det gör ont varja gång jag andas som om jag har håll men ändå sitter jag bara och kollar på film. Hoppas att det inte är något allvarligt..Men nu ska jag kolla på Fucking Åmål! Hare!

Sjuk!

Jag är inte riktigt kry, men inget stoppar mig får en liten stund med Malin. Jag bloggar mer när jag kommer hem!

tung hon är!

Visst jag kan inte säga att jag håller med om allt hon säger men hon är
fan inte helt ute och cyklar.

Look at me when Im talkin to you You looking at me but I’m lookin through you I see the blood in your eyes I see the love in disguise I see the pain hidden in your pride I see you’re not satisfied

<but I’m with you when you re all alone>

Frågestund-jag svarar på allt

fråga!!

Nytt år- nya handligar

Det kanske är ganskr uppenbart att jag har varit så gått som död efter nyår, jag har inte gort något annat än att legat inne och kollat på film efter film..träffade Malin en stund igår pratade lite sen gick jag hem och fortsatte med mitt. Jag ringde nyss victoria och vi ska ses imorgon, det ska bli kul.  bloggar mer sen om jag får något att skriva om.

RSS 2.0