egotrippade idioter! fuck you!

jag blir så arg och irriterad på egotrippade idioter som inte fattar att någon mår dåligt. Som inte kan få in det i sin skalle! Ha lite empati och sympati tänk lite på andras känslor, det är inte så jävla svårt och det är inte jobbigt häller. det tar ingen energi alls så ni kan ju iaf försöka! patetiskt!

Möte och tandläkare..

snart ska jag gå iväg till skäris för möte och till tandis. jag hoppas att jag inte ha håll med det tror jag. jag ska börja fixa mig nu. bloggar mer sen :)

Hur kan du leva med dig själv, you are going down!

Äckel!!!!!

Dagens köp!

Behövde verkligen en ny foundation. så jag köpte den här! Den är skit
bra rekomenderas verkligen! 139kr.

Mascara behövde jag också. Så jag tog denna som jag inte har prövat
förut men det är faktist jätte bra, lite kladdig bara men det är bara att
fixa med en annan mascaraborste. 139kr
Och så köpte jag en hårklämma för 25kr på kicks!
Nu tänkte jag gå och lägga mig. Bloggar mer imorgon!

Puss!!

BB

Fuck vad trött jag är! Men som tur är att jag börjar sent imorgon så jag kan sova ut lite iaf.
Efter BB ska jag sova och jag har typ längtat. haha! Imorgon ska jag åka in till stan efter skolan. och om jag inte hittar någon att åka in med så får jag åka själv. haha forever alone. Nä men ska bara köpa 2 saker och sen gå till min praktikplats och prata lite. åker nog hem med Mamma när hon slutar. Nästa vecka är det lov och jag är så jävla glad över det. Lovet ligger perfekt till precis när jag har börjat bli skoltrött kommer det som en räddare i nöden! haha! Bloggar mer imorgon.

Dude! Move on. Get over me.


BB

Alltså Bigbrother är ju världens bästa program så jävla underhållande att det inte är klokt!
sitter just nu och tittar på det med ett leende på läpparna. så komiskt!
Imorgon ska jag upp tidigt och dra till skolan. Jag får väl stänga av datorn nu. Godnatt!

Jag Vet

sorry för dålig uppdatering.
Jag har inte nåt vättigt att skriva. därför har det varit dåligt med det. Men nu kommer jag igång igen.
Idag var jag i skolan och efter åkte jag hem. Mina dagar består inte av så mycket eftersom jag är pank.
Nästa vecka är det lov, skönt!
bloggar sen :)

Donken!!

Jag vakande precis av att Malin ringde, Igår bjöd Malin på middag vilken var skit gott. Nu ska vi ivåg till donken för att käka. haha vi är fett feta!

Paintboll

Imorgon blir det paintboll med skolan, ska bli kul. Men jag är ändå lite orolig för smärtan!
jag kommer få så himla ont. Men det spelar ingen roll.
Nu ska jag tvätta av mig sminket och lägga mig. jag är så himla trött. Godnatt!

HAHA! alla hjärtans dag..ironi!

Denna dag är ironi för alla singlar! den borde inte få finnas tycker jag! Jag har varit så irriterad hela dagen! skit dag!

godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon blir det skola och jag känner att det blir en bra dag imorgon. Godnatt!!

Utvilad

Som sagt gick jag och la mig tidigt igår, och jag vakande 13.30 så jag är ganska utvilad nu det känns skönt. Jag funderar på att lägga mig i badet ett tag. och sen baka en kladdkaka. Söndagar är min dag. och vädret är ju helt underbart! bloggar mer sen :)

trött trött

När jag satte mig på tuben till jobbet imorse så bestämde jag mig för att blund lite för jag kände att det skulle vara lite skönt, Jag tar upp mobil då och då för att jag inte ska somna då var jag i Bredäng. Sen helt plötsligt vaknar jag av att jag är mellan tc ocg östermalmstorg vilket är stationen jag ska av på. Vilken tur jag hade tänk om jag hade åkt förbi? haha!
Sen efter jobbet så somna jag på vägen hem men då vaknade jag i bredäng. När jag kom ham så käkade jag och nu ska jag gå och lägga mig. Jag vet att klockan bara är 22.25 men jag känner att jag orkar inte vara vaken nåt mer idag. Jag vill Bada men jag orkar inte. Jag vill äta men jag orkar inte. Japp sängen väntar. Fast det blir tråkigt att sova ensam..Jag har börjat känna det nu, det är tråkigt att vara singel! jag hatar det! jävla skit!

jobbet

nu drar jag till jobbet :) yeah!

Mood board

Jag har rivit ut jätte många sidor från olika tidningar, Jag har gjort ett sminkschema hårschema och klädschema. Jag har blivit tilldelad en modell, men min mood board är inte klar. jag kan inte börja med något förens den är klar. och jag har verkligen ingen kreaktiv känsla idag men jag måste. Jag vill inte. skit.
Fast först ska jag göra nåt att käka! får se om det blir mat eller om jag bakar :p

..

Idag var jag i skolan och det var ganska kul faktiskt, vi gjorde mood boards. Och så ska vi styla modeler efter den. Imorgon har vi bara tråkiga lektioner men jag måste typ gå ändå eftersom att jag har en film på min dator som klassen ska se vi har redan sett på halva. gympan skiter jag i. men nu måste jag sova om jag ska upp överhuvudtaget imorgon. Godnatt!

dude!

Jag tycker att det är lite lustigt hur typ halva vårberg värkar veta mer om mig än jag själv haha!!
så kul så kul! jag tänker inte skriva om jag är det eller inte jag ska låta era fantasier flöda

HAHAHAAH!!!- jag lånar detta inlägg evve


Länkbyte!

http://www.blogkeen.com/view_blog.aspx?id=11271878&blog=273041&ref=nf
Kolla in denna fina blogg som leds av en fin tjej :)

right now you're getting on my last nerve!


Madicken!

Jag fick ett ryck i morse att jag var tvungen att kolla på någon Astrid lindgrens filmer så jag valde att ladda ner Madicken. Jag tycker seriöst att Madicken är skit bra! löööv to Madicken!! Nu ska jag lägga mig ska upp 9 imorgon men ändå, Jag är skit hungrig men jag orkar inte göra nåt att äta. Imorgon blir det stan dåra. Skit kallt ska det bli.. kul.. men jag klarar mig nog :) bloggar mer imorgon!

Studiedag!

Idag har jag studiedag fett nice och imorgon börjar jag halv 12 awesome! efter skolan imorgon ska jag Diana och hennes kompis nadja in till stan och shoppa och det ska bli såå grymt! Men jag vill verkligen ha typ min jeansjacka eller skinnjacka men jag känner att jag kommer typ att frysa ihjäl men åhh jah vill ha det!! varför ska det vara så jävla kallt för det är fan Februari det ska vara vår nu tycker jag iaf! skit väder!! nu ska jag lägga mig i badet och ta det lugnt ta hand om mig själv lite idag :) bloggar mer sen!

RSS 2.0