Grattis till mig!!

Idag fyller jag år haha!! Jag ska dra till praktiken nu, sen äta lunch med diana och sen färga håret där och sen äta middag med mamma och syster :)

You're a robot.

just press the button,and she does that you want.


Sex and the city- in bed.

Nu tar jag mitt arsle till sängs med Sex and the city.
Godnatt!

BB

Snart börjar BB eller om 1 och en halv timma men det är snart. Åhh jag känner att allt är så tråkigt. jag måste börja bli mer spontan jag kan inte hålla på så här längre. Nu får det vara nog! en förändrig ska ske och den ska ske nu!

Everytime I clean up a mess, I feel like I end up dirty

<Jag och Diana>

New glasses!

Igår hämtade jag ut mina glasögon jag har funderat på att lägga ut bild men jag är lite osäker fortfarande. det kommer väl snart antar jag.
Idag var jag i skolan, Jobbig jävla dag. Bara tråkiga lektioner Idrott Engelska och Svenska. Fast jag tog mig tid att ringa praktikplatsen och bestämde en tid som jag ska åka in och prata lite med chefen, så det jag ska göra imorgon vid 15.00. Och efter det till specksavers för att fixa glasögonen eftersom dem sitter lite konstigt.. annars funkar dem. Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och efter jag har ätit jag ska ta en skön dusch och efter det.. BB!! God I miss it! haha! Det här kommer att bli en jävligt bra säsong känner jag! haha Hannah gör ju hela programet, fast jag hoppas att folk har bättre förnuft än att låta henne vinna. Jag vet inte riktigt vem jag vill ska vinna än men det är absolut inte hon. Aja bye!

Pain pain, pain in the ass!

Idag startade min dag lite halv bra, under dagen så blev den lite värre nu är det den värsta dagen ever! jag har ont i mitt huvud jag har mensvärk jag är trött och har ont i magen. skit kul! Jag ska ta mig ut på en cigg och sen kolla på det okända och sen BB sen ska jag fan sova. fyfaan vad skönt! igår kväll hade jag problem med att somna och det första jag sa när mamma väckte mig var ''hållkäften jag har inte somnat än'' haha hur borta får man vara! aja godnatt gott folk!

Bild och vindruvor!


Glasögon orm! - Varför heter det så?

Japp då ska man få glasögon. kuuuul -.-
nä men det är inte så farligt det är bara när jag ska sitta vid datorn och läsa. Jag har iaf beställt ett par. och dem räcker. Imorgon ska jag och Mamma till kungens kurva kolla på målarfärg och svänga in på IKEA en snabbis och sen vet jag inte vad som händer. Jag är helt jävla död på riktigt! jag är jätte trött efter BB ska jag lägga mig och få min skönhetsömn. godnatt!

RSS 2.0